11 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GLIBOKI

Sanacija mosta u Drnju razlog je privremenog zatvaranja prometa, evo koji su obilazni putovi
S

Molimo da se od građana zatraži poštivanje privremene regulacije prometa te da ih se pozove na strpljenje do završetka radova, poručuju.

Ne propustite

Izvođenje radova na sanaciji mosta i prilaznih rampi preko potoka Gliboki u Drnju razlog je privremenog zatvaranja prometa na dijelu državne ceste DC41, i to od ponedjeljka 15. ožujka od 6.30 sati do 15. srpnja u 20 sati.

– Molimo da se od građana zatraži poštivanje privremene regulacije prometa te da ih se pozove na strpljenje do završetka radova – poručuju.

Obilazni pravac Koprivnica – Gola jest: Državna cesta DC41 – Županijska cesta oznake ŽC2260 (od naselja Drnje prema mjestu Đelekovec) – Lokalna cesta oznake LC26031 (od naselja Đelekovec prema vikend naselju Šoderica) – Županijska cesta ŽC2091 (od vikend naselja Šoderica – prema državnoj cesti oznake DC41) – Državna cesta DC41 u oba smjera.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Odlično

Lijepa brineta očarala na špici modnom kombinacijom, pogledajte samo te čizme

Šećući grdom naišli smo na mladu brinetu koja nas je oduševila jednostavnošću i prirodnom ljepotom. Sviđa nam se što na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×