NAGRADNJAČA

Saznajte tko su dobitnici ulaznica za hit predstavu “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada”

Ulaznice za predstavu u 20 sati u petak, 25. listopada, u Domu mladih Koprivnica, Ulica Hrvatske državnosti 10, su rasprodane, no otvoren je novi termin u 18.15, istog dana, 25. listopada.

10:45h
0

Portal ePodravina poklanja vam ulaznice za hit komediju “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada”.


Hit komedija autora Stanka Holcera, napravljena je po uzoru na američku seriju Seks i grad, a u ovoj verziji u kojoj plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. I glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju.

Dvije sretnice koji će uživati u predstavi su:
1. Natalija Balaško (dvije ulaznice)
2. Rajna Vincek (dvije ulaznice)

Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom orginalnošću i kvalitetom. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko-muzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na našim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.

Ulaznice za predstavu u 20 sati u petak, 25. listopada, u Domu mladih Koprivnica, Ulica Hrvatske državnosti 10, su rasprodane, no otvoren je novi termin u 18.15, istog dana, 25. listopada.

Ulaznice su u prodaji on line www.eventim.hr te na prodajnim mjestima u Koprivnici:
1. Petrol Koprivnica, Varaždinska cesta
2. Šareni dućan, Ivana Generalića 3 – od ponedjeljka do petka, od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 16 sati
3. Rezervacije moguće na broj 048/624-474. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 50 kuna, a na dan predstave 60 kuna.

čitam...