opasni virus

Saznali smo odakle je žena (50) kod koje se sumnja na koronu i što je radila u Italiji

Napominjemo da razloga za paniku sada zaista nema jer još ništa nije potvrđeno, a ona se nalazi u izolaciji. 

18:44h
0

Koronavirus danas je tema o kojoj je najčešće govori u Koprivnici, a svi s nestrpljenjem očekuju rezultate pacijentice poslanih u Zagreb na testiranje.

Naime, kako smo pisali, danas je u koprivničku bolnicu zaprimljena 50-godišnja žena kod koje se sumnja na zarazu koronavirusom.

– Pacijentica je bila u Italiji te je s pojavom prvih simptoma odmah stavljena u izlolaciju. Razloga panici nema, vjerojatno je riječ o običnoj gripi, no uzorci su poslani na testiranje – rekao nam je danas ravnatelj bolnice dr. Mato Devčić.

Kako neslužbeno doznajemo, pacijentica živi u selu u okolici Koprivnice, koje za sada ne otkrivamo zbog zaštite identiteta. U Italiji radi, odnosno brine o starijim ljudima.

Kući je odande stigla na smjenu prošli tjedan, kada još nije bilo naznaka o koroni u Italiji. U međuvremenu je normalno funkcionirala te kontaktirala s obitelji, prijateljima, susjedima…

Kako nam kažu ljudi koji su joj bliski, dobila je temperaturu i danas se javila u bolnicu gdje su, naravno, odmah posumnjali na koronu te obavili sve potrebne radnje kako bi se utvrdilo je li zaista riječ o opasnom virusu.

Napominjemo da razloga za paniku sada zaista nema jer još ništa nije potvrđeno, a ona se nalazi u izolaciji.

Pratite nas i dalje s najnovijim vijestima o koronavirusu.

 

čitam...