Seminar za pčelare i punionice meda

07:07h
0

 

ŽK Koprivnica u suradnji sa Centrom za kvalitetu organizira edukaciju za subjekte u poslovanju s hranom u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom kojeg Centar za kvalitetu HGK provodi od 2005. godine.
Edukacija će se održati 20. prosinca 2011. godine od 10,00 do 15,00 sati u Županijskoj komori Koprivnica, Frankopanska ulica 3, a namijenjena je subjektima u poslovanju s hranom – punionice meda i pčelarima Koprivničko – križevačke županije te svim drugim zaintersiranim stranama koje sudjeluju ili su uključeni u provođenje zakonodavnih uvjeta u području sigurnosti hrane u ovoj djelatnosti. Tema edukacije je uspostava zakonodavnih uvjeta za subjekte u poslovanju s hranom, načini provođenja mjera higijene hrane u okviru samokontrola te uspostava, provođenje i održavanje sustava temeljenog na HACCP načelima uključujući
provođenje smjernica dobre pčelarske prakse.
Voditeljica edukacije je mr.sc. Nevenka Gašparac dr.vet.med. – pomoćnica direktora Centra za kvalitetu. Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije do 16.12.2011. na broj telefona 048 674 560, broj fax. 048 674 570 ili na e-mail: soperman@hgk.hr .

 

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW