28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Seminar za pčelare i punionice meda
S

Ne propustite

 

ŽK Koprivnica u suradnji sa Centrom za kvalitetu organizira edukaciju za subjekte u poslovanju s hranom u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom kojeg Centar za kvalitetu HGK provodi od 2005. godine.
Edukacija će se održati 20. prosinca 2011. godine od 10,00 do 15,00 sati u Županijskoj komori Koprivnica, Frankopanska ulica 3, a namijenjena je subjektima u poslovanju s hranom – punionice meda i pčelarima Koprivničko – križevačke županije te svim drugim zaintersiranim stranama koje sudjeluju ili su uključeni u provođenje zakonodavnih uvjeta u području sigurnosti hrane u ovoj djelatnosti. Tema edukacije je uspostava zakonodavnih uvjeta za subjekte u poslovanju s hranom, načini provođenja mjera higijene hrane u okviru samokontrola te uspostava, provođenje i održavanje sustava temeljenog na HACCP načelima uključujući
provođenje smjernica dobre pčelarske prakse.
Voditeljica edukacije je mr.sc. Nevenka Gašparac dr.vet.med. – pomoćnica direktora Centra za kvalitetu. Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije do 16.12.2011. na broj telefona 048 674 560, broj fax. 048 674 570 ili na e-mail: soperman@hgk.hr .

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×