Seniori S.Š.K. Podravka četvrti na Prvenstvu Hrvatske

19:29h
0
streljastvo

090331-streljastvo-mNa Prvenstvu Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom za seniorske kategorije, održanom na streljani Vrapčanski potok u Zagrebu, seniorska ekipa S.Š.K. Podravka osvojila je četvrto mjesto.

Ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Alen Golubić, Nikola Mehkek i Hrvoje Vladušić otpucala je 1080 krugova u konkurenciji najboljih dvanaest hrvatskih ekipa plasiravši se na četvrto mjesto. Prvo mjesto osvojila je ekipa Duge Rese sa 1100 krugova ispred drugoplasirane ekipe Marije Bistrice koja je otpucala 1087 krugova, a trećeplasirana je bila ekipa iz Sirača sa 1085 krugova.

U pojedinačnoj konkurenciji najboljih hrvatskih seniora Alen Golubić je sa 356 krugova zauzeo dvadeset i peto mjesto, a Hrvoje Vladušić je sa 360 otpucanih krugova ostvario plasman na sedamnaesto mjesto. Sa 364 otpucana kruga Nikola Mehkek kvalificirao se u finalno raspucavanje najboljih osam hrvatskih seniora kao sedmoplasirani natjecatelj. Odličnim pucanjem u finalnom gađanju Nikola Mehkek poboljšao je svoj plasman te je na kraju zauzeo šesto mjesto.