Čisti vjetrobran

Za sigurnu vožnju odaberite samo najbolje – metlice brisača Vornitzer

15:07h
0
Vornitzer brisači

Čisto vjetrobransko staklo na vozilu preduvjet je za sigurnu vožnju i vožnju bez naprezanja. Da bi to postigli potrebno je na vrijeme i redovno uraditi zamjenu metlica na brisačima. Osim toga, važno je odabrati brend koji nudi kvalitetu i trajnost proizvoda.

Brisači su zapravo jednostavan mehanički sklop. Ipak, ovaj jednostavni mehanizam na automobilu ima fascinantna idejna rješenja. Mnogi proizvođači godinama usavršavaju svoje proizvode, smišljaju nova rješenja i prijavljuju patente. Na taj način se proizvođači trude postići što bolje rezultate i ponuditi najbolji proizvod na tržištu. Među njima se našla i kompanija Vornitzer.

Među proizvođačima metlica nalazi se i brend Vornitzer

Vornitzer je specijalizirana kompanija koja se bavi proizvodnjom metlica za brisače. U svojoj ponudi danas imaju asortiman za gotovo svako vozilo. Bez obzira na godište, model i marku vozila – Vornitzer ima metlice u ponudi. Za razliku od drugih kompanija, koje su proširile djelovanje i na druge automobilske dijelove i komponente, Vornitzer se fokusirao na metlice brisača, te shodno tome u jako kratko vrijeme postigao zavidne rezultate.

Gdje kupiti brisače Vornitzer?

Brisači.hr je prva Internet trgovina u Hrvatskoj koja se specijalizirala za online prodaju metlica za brisače. Već u ovom kraćem periodu našeg rada postigli smo jako dobre rezultate. Danas se možemo pohvaliti mnogim ostvarenim suradnjama, prodajnim rezultatima i klijentima koji su se uvjerili u kvalitetu naših proizvoda. Najviše smo ponosni na pojedinačne prodaje, te kupce koji su se opet vratili i kupili kod nas. To je zapravo najveća potvrda kvalitete koju promoviramo. Ako do sada već niste, pozivamo vas da posjetite našu web trgovinu i pogledate bogatu ponudu. Uvjereni smo da ćete pronaći model za vaše vozilo.

Automatizirani pristup uradili smo s namjerom da vam što više olakšamo pronalazak odgovarajućih metlica. Jednostavnim odabirom – prolazom u par koraka – označite marku automobila, model i godište proizvodnje. Nakon par sekundi dobit će te izbor odgovarajućih metlica za brisače, koje su posebno prilagođene vašem vozilu. Jednostavno i sigurno.

Za kraj što više reći? Pozivamo vas da posjetite našu trgovinu, odaberete odgovarajuće metlice brisača i da se uvjerite u kvalitetu.

čitam...
Loading...