24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sjednica Županijske skupštine održat će se 13. svibnja u Križevcima
S

Ne propustite

Članovi skupštine Koprivničko-križevačke županije pozvani su idućeg utorka na devetu sjednicu. Na dnevnom redu su 22 točke. Na početku su izvješća o izvršenju županijskog proračuna.

A iako nije lako izdvojiti važnije, predsjednik Damir Felak je ipak najavio:

– Vjerujem da će rasprave izazvati i točka 2, Zaključak o rasporedu sredstava proračuna Županije kao pomoć jedinicama lokalne samouprave, u iznosu od milijun kuna kao jedna, prva tranša – tako da kažem za prvu polovicu godine.

Na dnevnom redu je i dosta izvješća no i donošenje važne odluke o donošenju ciljane treće izmjene i dopune Odluke o donošenju županijskog  Prostornog plana, o čemu Felak kaže:

– Ta točka je ujedno i razlog da smo malo požurili s ovom sjednicom županijske skupštine jer Ministarstvo inzistira da se naš Prostorni plan izmjeni u vezi s projektiranjem drugog kolosijeka pruge do 15. travnja. Naš Ured za prostorno uređenje ima tu zadaću, pa smo zato županijsku skupštinu malo požurili da do 15.-oga donesemo taj dokument.

Ova će sjednica županijske skupštine biti održana u Križevcima. Osim što je uobičajena praksa da se sjednice povremeno održe i u preostala dva županijska grada, ovaj puta je toj odluci doprinjela i činjenica da idući tjedan u Koprivnici nije bilo slobodnih termina u prostorima u kojima članovi županijske skupštine mogu raditi.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×