S.Š.K. Podravka odlična u osmom kolu županijske lige

11:10h
0

081106-8-kolo-liga-kkz-mU osmom kolu lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom, održanom u Križevcima, strijelci S.Š.K. Podravke ponovno su ostvarili odlične rezultate.

Ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Nikola Mehkek ( 191 ), Musić Larisa ( 190 ) i Alen Golubić ( 189 ) s otpucanih 570 krugova osvojila je prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-2 koja je postigla 551 krug, a nastupila je u sastavu Kos Mario ( 185 ), Verbić Hrvoje ( 184 ) i Tomislav Harambašić ( 182 ) otpucana kruga. Treće mjesto u plasmanu osmoga kola lige Koprivničko-križevačke županije osvojila je ekipa S.Š.K.-Podravke-3 sa 543 otpucana kruga, a nastupala je u sastavu Boris Draganić ( 182 ), Hrvoje Vladušič ( 182 ) i Mihajlo Obranović ( 179 ) otpucanih krugova.

U osmom kolu lige nastupilo je četrdeset osam strijelaca i četrnaest ekipa klubova  iz Koprivničko-križevačke županije, a pored tri prvoplasirane ekipe S.Š.K.-Podravke i drugih pet ekipa S.Š.K. Podravke ostvarilo je dobre plasmane.

U pojedinačnom plasmanu osmog kola lige strijelci Podravke nisu dozvolili nikakva iznenađenja plasiravši se na prvih osam mjesta, a u ukupnom pojedinačnom plasmanu nakon osmog kola strijelci S.Š.K. Podravke uvjerljivo drže prvih šest mjesta.

Nakon održanih osam kola lige prvo i drugo mjesto u generalnom plasmanu uvjerljivo drže ekipe Podravke-1 i Podravke-2, a za osvajanje trećeg mjesta odlučivat će nastup S.Š.K. Podravka-3 i SK- Radnik-1 u posljednjem devetom kolu lige koje se 23. studenog održava na streljani Grada Koprivnice.

čitam...
Loading...