4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obavezno posjetiti

Skriveni biseri Hrvatske: Najbolja odredišta za posjet
S

Ne propustite

Svi volimo ići na odmor, ali vrlo često svake godine odlazimo na istu vrstu putovanja. Ponekad su to putovanja u gradove, a ponekad odlasci u toplije krajeve, primjerice, na španjolske i grčke plaže. Premda su i to vrlo ugodno provedeni odmori, nema nikakve sumnje da bi mnogima koristila iskustva kakva možemo steći odlaskom na manje posjećenija odredišta. To vrijedi za svijet općenito, ali i za one koji već žive u zemljama kao što je Hrvatska, budući da ta država nudi brojna različita i prelijepa mjesta za posjet.

Hrvatska se nalazi na obali Jadranskog mora, tako da je puno obalnih odredišta u koja možemo otputovati, ako volimo takvu vrstu iskustava. Osim toga, Hrvatska nudi i otoke, planine i gorja prekrivena šumama. Ta geografska šarolikost razlog je zašto u Hrvatskoj postoji toliko mjesta koja možemo posjetiti, no ljudi vrlo često propuštaju otići do nekih od tih skrivenih bisera. Oni koji vole gradsku užurbanost mogu otići u Zagreb, budući da u glavnom gradu ima za svakoga ponešto. Postoji i puno kockarnica koje možete posjetiti, no igrači željni zabave uvijek mogu otići i na stranice kao što su online kladionice 2022 ako ne žele napustiti svoj hotel.

U Hrvatskoj postoji puno prelijepih mjesta, a ovo su neka od najboljih koja trebamo posjetiti.

Motovun

Oni koji se odluče za posjet Motovunu dvostruko će uživati, jednom tijekom boravka u samom gradu, a jednom tijekom putovanja do njega. Motovun je prelijepi gradić smješten na vrhu brežuljka te je, kad je riječ o arhitekturi, nešto sasvim drukčije od 21. stoljeća.

Park prirode Kopački rit

Između rijeka Dunava i Drave nalazi se naplavna ravnica – golema vodena površina. U njoj se nalazi Park prirode Kopački rit, kamo gosti s cijelog kontinenta dolaze promatrati ptice. Posjetitelji parka mogu i šetati prelijepim stazama, a potopljenu šumu istraživati čak i iz kanua.

Cres

Ovo je otok koji mnogi turisti zaobilaze, što je doslovno neobjašnjivo za one koji su barem jednom bili na tom otoku. Cres je mirni gradić smješten na jednom od hrvatskih otoka u Jadranu. Oni koji šeću njegovim ulicama – a to je najbolji način da doživite otok – ili šumama mogu vrlo lako pomisliti da je Cres mjesto iz starih pučkih legendi.

Navedena su odredišta samo malen izbor onoga što Hrvatska ima za ponuditi. Puno je i drugih mjesta koja samo čekaju da ih otkriju znatiželjni putnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obavijest

Iz trgovina se povlači brašno: “Vratite ga u najbližu poslovnicu”

Još jedan proizvod povlači se iz trgovina. Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Raženo brašno integralno –...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×