Slaven Belupo i Carlsberg Croatia potpisali trogodišnji sponzorski ugovor

15:35h
0
Predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Carsten Haerup Christensen i predsjednik Slavena Belupa Hrvoje Kolarić prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu // Foto: Koprivnica.net

Predsjednici Uprava Slaven Belupa i Carlsberga Croatia, Hrvoje Kolarić i Carsten Haerup Christensen, potpisali su danas u Koprivnici trogodišnji Ugovor o poslovnoj suradnji. Time je koprivnički prvoligaš, u sredini sezone, dobio dragocjenog partnera.


U središtu suradnje Slaven Belupa i Carlsberga bit će promicanje odgovornosti prema lokalnoj zajednici, što svakako uključuje i društveno vrijedne projekte, humanitarne aktivnosti te promociju sporta i zdravog načina života.

– Iz perspektive u kojoj je sport preslika društva te njegove ekonomske snage, najveće vrijednosti moraju počivati na odgovornosti, časti i prestižu. Dobiti dragocjena partnera usred sezone za nas znači puno više od netom potpisana Ugovora. Za nas je to potvrda da vodstvo Carlsberga Croatia u Slaven Belupu prepoznaje naše ključne vrijednosti – motivaciju, snagu, upornost, posvećenost rezultatu, strast i entuzijazam – rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Slavena Belupa Hrvoje Kolarić.

Dodao je kako će na tom tragu zajedništva i partnerstva predsjednik Uprave Carlsberga, Carsten Christensen postati članom Uprave Slavena, čije će imenovanje potvrditi Skupština na svojoj sljedećoj sjednici.

– Izuzetno sam sretan što smo danas ovdje uz Slaven-Belupo, nogometni klub s više od 100 godina povijesti i tradicije. Živeći zajedno, u istom gradu, pod istim nebom, međusobno se upoznajemo i prepoznajemo. Dijeleći iste vrijednosti, započinjemo partnerstvo – izjavio je predsjednik Uprave Carlsberga Croatia, Carsten Christensen.

– Mi u Carlsbergu jako smo ponosni na podršku koju kao Grupacija pružamo sportu diljem svijeta, a nogomet svakako ima posebno mjesto u našim srcima, jer, kao što i sami znate, pivo i nogomet odlično idu zajedno! Danas smo ovdje s Panom: lokalnim brendom, lokalnim pivom, kojega od najboljih lokalnih sastojaka proizvode domaći ljudi, u želji da podržimo lokalnog prvoligaša. Rekao bih da imamo savršen spoj – zaključio je Christensen.

Oba su se predsjednika Uprava složila oko toga da će se buduća zajednička suradnja orijentirati na lokalnu zajednicu.

– U ovo ćemo sponzorstvo ugraditi snažne inicijative i aktivnosti društveno odgovornog predznaka te projekte od značaja za građane Koprivnice, humanitarne aktivnosti te promociju sporta i zdravog načina života – najavili su.

Christensen je dodao:

– Nadamo se da će tribine Gradskog stadiona uskoro opet biti pune navijača, s Panom u rukama. Jer, što je bolje od bodrenja omiljene momčadi, u društvu najboljih prijatelja, dok uživate u hladnom Panu?

Kolarić je poručio:

– Hrabrit ćemo igrače da igrom nadmaše sami sebe, jer sport ne trpi kompromise, svi moramo dati baš sve od sebe. Tek tada dolaze rezultati!

O visini sponzorstva nije bilo riječi, Christensen je objasnio da te iznose njegova tvrtka trenira poslovnom tajnom. Kolarić je potvrdio da je upravo Christensen najzaslužniji za ponovnu suradnju kluba i pivovare. Dodao je kako je sretan zbog sponzorstva, koje nije takvo da bi se za taj iznos moglo „platiti pola momčadi”, ali je značajno s obzirom na vremena u kojima živimo.

Na svečanosti u Plavom salonu Gradskog stadiona bila su i petorica igrača Slavena Belupa s trenrom Antom Čačićem, direktori Zvonimir Šimunović, Josip Omrčen-Čeko i Robert Kerovec te zamjenik predsjednika kluba i koprivnički dogradonačelnik Mišel Jakšić.

Nakon potpisivanja ugovora upriličen je i skromni domjenak na kojem su Kolarić i Christensen nazdravili hladnim Panom i poželjeli si uspješnu suradnju. 

čitam...