Slaven nadvisio Interblock pogotkom Mađara Csizmadie

07:42h
0
090615-prozivka-m

Slaven Belupo nalazi se od ponedjeljka na pripremama u Sloveniji u Kranjskoj gori. U Ljubljani je u petak odigrao prvu od dvije pripremne utakmice. Suparnik i domaćin bio je šestioplasirani slovenski prvoligaš Interblock.
Pogotkom nedvano pristilog pojačanja Slavena Belupa Mađara Csabe Csizmadije u 66. minuti Slaven Belupo pobijedio je s 0-1.
Za Slaven Belupo to je bila dobra priprema za susret 1. pretkola Uefine Eurolige s malteškom Birkirkarom u Koprivnici u četvrtak 2. srpnja. Intebrlock je u prvom poluvremenu imao više od igre, a Slaven Belupo bio je bolji u drugom dijelu.

MARKETING EPODRAVINA.HR
Pobjednički pogodak Csizmadia je postigao glavom u 66. minuti nakon što je Posavec izveo udarac iz kuta. U drugom dijelu susreta nogometaši Milivoja Bračuna propustili su još nekoliko prigoda i za uvjerljiviju pobjedu.
Iduća utakmica je u nedjelju u Kranjskoj Gori, kada će gost Slavena Belupa biti slovenski prvoligaš Domžale.
Nisu nastupili Čaval, Maras i Gregurina, koji vježbaju po posebnom programu kao rekonvalescenti. U Koprivnicu Slaven Belupo se vraća u ponedjeljak, 29. lipnja.
INTERBLOCK – SLAVEN BELUPO 0:1 (0:0)

INTERBLOCK: Frajtnar, Drabus, Tabot, Breznič, Raković, Bengill, Jukan, Milenkovič, Jelečevič, Iličič, Kokot.

SLAVEN BELUPO: Rodić (46. Pelin), Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Lapić, Poldrugač (od 60. Nynkeu), Šafarić (od 60. Bilen), Posavec (od 75. Poredski), Jurić (od 60. Delić), Vojnović, Vručina (od 75. Tepurić)
STRIJELAC: 0:1 – Csizmadia (66).

čitam...