Slaven u nedjelju dočekuje Zadar, Crnac poručuje: Nema velikih i malih utakmica

17:23h
0
120811-kerovec-crnac

Najveća pobjeda u povijesti Slavena Belupa, ona u četvrtak nad Athletic Bilbaom, izazvala je divljenje nogometne Hrvatske.


Farmaceuti su ispali iz Europe, ali su se oprostili na sjajan način, a sad se mogu u potpunosti posvetiti hrvatskom prvenstvu u kojem ih nakon odlične europske prezentacije mnogi vide kao kandidate za sam vrh ljestvice.

– Uspjeli smo uvjeriti igrače da možemo pobijediti Athletic, a malo nam je nedostajalo za produžetak, možda i prolaz. Totalno smo se ispraznili u svim pogledima na toj utakmici, sad se treba regenerirati, treba ponavljati ovakve partije i u novom prvenstvu – rekao je pomoćni trener Pavo Crnac na konferenciji za novinare uoči nedjeljne utakmice sa Zadrom.

– Riječ je o neugodnoj momčadi, igraju tvrdo i čvrsto otraga, na kontre i polukontre. I prošli put smo ih kod kuće teško dobili, ni sad ne očekujemo lak zadatak. Nema više u ligi momčadi za koje možeš reći da ćeš ih sigurno dobiti. Igrače moramo spustiti na razinu HNL-a, slijedi im novo dokazivanje. Nema velikih i malih utakmica – naglasio je Crnac.

Pozvao je i publiku, koja je u četvrtak podigla cijelu momčad.

– Neka nam pomognu i u nedjelju, a mi idemo po pobjedu. Na našem terenu igramo jako dobro, a najbitnije je da u ranoj fazi uspijemo postići pogodak – rekao je Slavenov pomoćni trener.

Utakmica Slavena Belupa i Zadra na Gradskom stadionu počinje u 19 sati, a sudit će Alen Gerk iz Zaboka.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Rodić – Purić, Kokalović, Bubnjić, Maras – Čanađija, Batarelo – Glavica, Rak, Delić – Bušić. TRENER: Roy Ferenčina.

PRIČUVE: Pelin, Grgić, Pilipović, Brlek, Gregurina, Vugrinec, Šaban.

IZOSTANCI: -.

čitam...