17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sporazum HSS A-HSP kasnio jer je predsjednik Keleminec zagubio pečat
S

Ne propustite

Darko Koren, predsjednik Županijske organizacije HSS-a te kandidat za župana i Milan Bingula, član Autohtone hrvatske stranke prava, potpisali su danas sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima na županijskoj razini.

Prema sporazumu, A-HSP će imati dva mjesta na listi HSS-a za Županijsku skupštinu. Prvo će biti negdje oko četvrtog ili petog mjesta, a ono je rezervirano za Milana Bingulu.  Darko Koren, kandidat za župana, istaknuo je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s A-HSP-om.

-Kada su drugi vijećnici prelazili u protivnički tabor, A-HSP uvijek nam je ostao lojalan i vjeran, i siguran sam da će takva dobra suradnja nastaviti i dalje – rekao je Koren, dodavši kako je u međuvremenu potpisan sporazum o suradnji sa Strankom umirovljenika na županijskoj razini, odnosno zajedničkom nastupu na lokalnim izborima za Županijsku skupštinu, a nada se i suradnji s nekim nezavisnim kandidatima.

Milan Bingula istaknuo je kako su ove dvije stranke ‘srodne duše’.

-Naša stranka uvijek će podržavati rad HSS-a jer su dosad pokazali da rade za dobrobit svih stanovnika županije. U nekim mjestima samostalno izlazimo na izbore, primjerice u Virju, gdje će nam kandidatkinja za načelnicu biti Nevenka Pintar. No, ondje gdje nemamo listu, uvijek ćemo podržati HSS- kazao je Bingula. Dražen Keleminec, predsjednik A-HSP-a, osvrnuo se pak na kampanju protivničke koalicije, ocijenivši je ‘za..bancijom naroda’.

– Pričaju o otvaranju novih radnih mjesta, a istodobno njihov član najavljuje 400 otkaza u našem prehrambenom divu – kazao je Keleminec. Inače, potpisivanje sporazuma obilježio je i jedan šaljiv moment. Ono je kasnilo desetak minuta, jer je predsjednik A-HSP-a zagubio pečat.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×