rekreativni karakter

Štefanjska večernja utrka vraća se na ulice Koprivnice, čekaju vas simpatične nagrade i puno zabave

Besplatne prijave primaju se do 24. prosinca, a trči se dva dana kasnije u 18 sati

14:02h
0
Foto: Koprivnica.hr

Nakon jednogodišnje pauze, uzrokovane koronavirusom, na koprivničke ulice vraća nam se Robin Štefanjska večernja utrka grada Koprivnice. Trčat će se u sklopu Božićne bajke 26. prosinca, organizator je AK Koprivnica, a sve pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Robin trgovine.

Trči se najužim središtem grada, staza je duga pet kilometara, a kako poručuju organizatori, sve je zabavnog i rekreativnog karaktera.

– Pozivaju se zainteresirani sportaši i građani svih uzrasta da se priključe trci u što „otkačenijem“ maskiranom izdanju. Simpatične nagrade očekuju troje najbržih trkača, najmlađeg i najstarijeg natjecatelja, najbolje maskirane natjecatelje te sve koji na taj dan slave imendan. Svim natjecateljima osigurane su svjetleće neon narukvice i čaj – kažu organizatori u pozivu.

Poručuju da besplatne prijave primaju do 24. prosinca i to isključivo putem e-mail adrese atletski.klub.koprivnica@gmail.com . Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime natjecatelja, datum rođenja te klub ili udrugu.

Početak utrke je na Zrinskom trgu u 18 sati, a podizanje startnih brojeva je od 17 sati na dan utrke,naravno, uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera.