HT PRVA LIGA

Stipić nakon Lokomotive: Da smo u situacijama osvojene lopte bolje odigrali, mogli smo izaći kao pobjednici

Pauza između jučerašnje i sljedeće utakmice iznimno je kratka. Već u subotu, ponovno na Apašu, Farmaceuti će ugostiti Osijek, čime započinje drugi prvenstveni krug.

09:03h
0
o
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Brkić Brka / Nk Slaven Belupo

Klasičnu nulu vidjeli smo sinoć na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš. Slaven Belupo i Lokomotiva podijelili su bodove u zaostalom susretu 6. kola HT Prve lige. Dojam je kako je takav rezultat i najrealniji.

– Interesantna, borbena utakmica. Prvo poluvrijeme Slaven Belupo bio je dominantan, jači u posjedu s tri dobre prilike. Drugo je Lokomotiva imala veći posjed. Da smo, možda, u situacijama osvojene lopte bolje odigrali, mogli smo izaći kao pobjednici – rekao je trener koprivničkog sastava Tomislav Stipić.

Pauza između jučerašnje i sljedeće utakmice iznimno je kratka. Već u subotu, ponovno na Apašu, Farmaceuti će ugostiti Osijek, čime započinje drugi prvenstveni krug. Podsjetimo, u sklopu 1. kola Slaven i Osijek na Gradskome vrtu odigrali su 0-0.

– U posljednje tri utakmice osvojili smo sedam bodova, zbog toga se moramo obradovati. Osijek dva tjedna nije igrao, pripremali su se, uigravali s najboljim trenerom lige (Nenad Bjelica, op. a.), doveli pet-šest zanimljivih igrača. Žele doći i pobijediti nas s 3-0, 4-0. Veliki su favorit, odmorni su. Mi smo na felgi. Ali, dat ćemo sve od sebe