Streljaštvo: Kolar potvrdio status reprezentativca

11:26h
0
Ivan Kolar potvrdio status reprezentativca

Na drugom izbornom turniru za hrvatsku reprezentaciju u disciplini standard zračni pištolj i trećem MK turniru Ivan Kolar ostvario je odlične rezultate zadržavši status hrvatskog juniorskog reprezentativca.

Prvog dana natjecanja na streljani u Solinu u disciplini standard zračni pištolj Ivan Kolar otpucao je 545 krugova plasiravši se na treće mjesto. Osvajanjem trećega mjesta u ovoj disciplini Ivan Kolar zadržao je status juniorskog reprezentativca na standard zračnom pištolju.

Drugog dana natjecanja na streljani u Stobreču odvijala su se natjecanja u disciplininama malokalibarskog pištolja. U disciplini pištolj slobodnog izbora 50 metara Ivan Kolar odlično je pucao i sa postignutim rezultatom od 522 kruga osvojio je drugo mjesto u konkurenciji pozvanih juniora čime je zadržao status juniorskog reprezentativca i u ovoj disciplini.

U slijedećem razdoblju Ivana Kolara očekuje još jedan nastup na trećem izbornom turniru koji će se održati u Zagrebu u disciplinama standard zračnog pištolja i malokalibarskog pištolja, a ako se zadrži postignuti nivo rezultata za očekivati je i nastup za juniorsku rešrezentaciju na međunarodnom turniru u lipnju.

 

 

čitam...
Loading...