STRELJAŠTVO: Odlični plasmani kadeta na Prvenstvu Hrvatske

15:12h
0
090514-streljastvo-mNa Prvenstvu Hrvatske u gađanju standard zračnom puškom za kadetske kategorije, održanom u Virovitici, kadeti i kadetkinje S.Š.K. Podravka nastavili su uspješne nastupe u ovogodišnjoj sezoni.

Tomislav Harambašić u kategoriji kadeta postigao je 181 krug čime se plasirao na jedanaesto mjesto. Nažalost lošije gađanje u posljednjih deset diabola uvjetovalo je da je Tomislavu Harambašiću nedostajao samo jedan krug za plasman u finalno gađanje najboljih osam hrvatskih kadeta.

Matija i Filip Verbić postigli su 155 i 147 krugova odnosno plasman na 4etrdeset i osmo i četrdeset i deveto mjesto u genaralnom plasmanu kadeta. Ovim rezultatom ovo dvoje mladih kadeta ostvarilo je rezultatska očekivanja u ovoj sezoni.

Ivana Babić ponovno je na državnom prvenstvu postigla odličan rezultat od 188 krugova plasiravši se u finalno gađanje najboljih osam hrvatskih kadetkinja, a nakon finalnog gađanja sa 284,1 krugom ostvarila je plasman na šesto mjesto. Ovim rezultatom Ivana Babić daleko je premašila očekivanja kako u postignutim rezultatima tako i u plasmanima na državnim prvenstvima zračnim oružjem.

čitam...