12 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Strijelci Podravke na turniru Olimpijskih nada
S

Ne propustite

Olimpijske-nade-ssk-PodravkaNa prvom turniru Olimpijskih nada u gađanju standard zračnim oružjem, održanim u Solinu, mladi strijelci S.Š.K. Podravke otvorili su novu sezonu natjecanja zračnim oružjem postigavši odlične rezultate.

Musić Larisa sa otpucanih 390 krugova u kategoriji mlađih juniorki-puška zauzela je drugo mjesto, a u ukupnom plasmanu juniorki osvaja još jednu, brončanu, medalju.

Nikola mehkek otpucao je odličnih 575 krugova čime je u plasmanu mlađih juniora-puška ostvario plasman na peto mjesto, a identičan plasman Nikola Mehkek ostvario je i u generalnom plasmanu juniora. Nažalost posljednji metak nastupa, pogođena osmica, udaljio ga je od osvajanja nove dvije medalje.

Na turniru u je nastupio i mladi strijelac Verbić Hrvoje koji je u disciplini standard zračna puška otpucao svoj najbolji rezultat od 552 kruga što je u konačnici bilo dovoljno za plasman na petnaesto mjesto u konkurenciji mlađih juniora odnosno na šesnaesto mjesto u ukupnom plasmanu juniora.

Kolar Ivan u disciplini standard zračni pištolj također je na ovom turniru postigao svoj nabolji rezultat od 530 krugova čime je ostvario plasman na deveto mjesto u konkurenciji mlađih juniora odnosno deseto mjestu u ukupnom plasmanu juniora. Kao i kod Nikole Mehkeka, i Ivana Kolara do medalja dijelila su samo dva nešto lošije odrađena hica u posljednjim serijama. 
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

odlično

FOTO/VIDEO Veličanstveni vatromet i odličan koncert Marka Kutlića zagrijali posjetitelje za još dva dana Spravišča

Brojni posjetitelji stigli su na Križevačko veliko spravišče koje se ove godine održava 55. put po redu. Manifestacija je svečano...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti