Strijelci Podravke na turniru Olimpijskih nada

08:17h
0
olimpijske nade ssk podravka

Olimpijske-nade-ssk-PodravkaNa prvom turniru Olimpijskih nada u gađanju standard zračnim oružjem, održanim u Solinu, mladi strijelci S.Š.K. Podravke otvorili su novu sezonu natjecanja zračnim oružjem postigavši odlične rezultate.

Musić Larisa sa otpucanih 390 krugova u kategoriji mlađih juniorki-puška zauzela je drugo mjesto, a u ukupnom plasmanu juniorki osvaja još jednu, brončanu, medalju.

Nikola mehkek otpucao je odličnih 575 krugova čime je u plasmanu mlađih juniora-puška ostvario plasman na peto mjesto, a identičan plasman Nikola Mehkek ostvario je i u generalnom plasmanu juniora. Nažalost posljednji metak nastupa, pogođena osmica, udaljio ga je od osvajanja nove dvije medalje.

Na turniru u je nastupio i mladi strijelac Verbić Hrvoje koji je u disciplini standard zračna puška otpucao svoj najbolji rezultat od 552 kruga što je u konačnici bilo dovoljno za plasman na petnaesto mjesto u konkurenciji mlađih juniora odnosno na šesnaesto mjesto u ukupnom plasmanu juniora.

Kolar Ivan u disciplini standard zračni pištolj također je na ovom turniru postigao svoj nabolji rezultat od 530 krugova čime je ostvario plasman na deveto mjesto u konkurenciji mlađih juniora odnosno deseto mjestu u ukupnom plasmanu juniora. Kao i kod Nikole Mehkeka, i Ivana Kolara do medalja dijelila su samo dva nešto lošije odrađena hica u posljednjim serijama.