Strijelci podravke prvaci Županije

16:03h
0
strijelci podravke zup liga

19022009-strijelci-podravke-zup-liga-mNa streljani u Kloštru Podravskom proteklog vikenda održano je seniorsko prvenstvo Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom.

Strijelci Podravke na ovome prvenstvu nisu dozvolili nikakva iznenađenja i premoćno su osvojili naslov ekipnog županijskog prvaka sa 1094 otpucana kruga ispred drugoplasirane ekipe SK-Radnik iz Đurđevca koje je otpucala 1017 krugova i trećeplasirane ekipe SK-Križevci-1252 koja je postigla 982 kruga.

Dominacija podravkaša nastavila se i u pojedinačnom natjecanju, tako da su svih pet prvih mjesta osvojili strijelci S.Š.K. Podravka. Seniorski prvak Koprivničko-križevačke županije postao je Alen Golubić sa 372 kruga ispred drugoplasiranog Nikole Mehkeka koji je otpucao 365 krugova, a trećeplasirani je bio Hrvoje Vladušić sa 357 krugova. Četvrto mjesto osvojio je Boris Draganić sa 355 krugova ispred petoplasiranoga Maria Kosa koji je otpucao 347 krugova.

Ovim nastupom ekipa S.Š.K. Podravka ostvarila je rezultatsku normu za nastup na seniorskom prvenstvu Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom.