15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Studena četvrtu godinu sponzorira teniski turnir u Umagu
S

Ne propustite

090402-umag-mKoprivnička prehrambena kompanija Podravka, odnosno njezina voda Studena i ove će godine biti glavni sponzor manifestacije ‘ATP Studena Croatia Open Umag’. Ovogodišnji sponzorski ugovor danas su u Zagrebu potpisali predsjednici Uprava Podravke – Zdravko Šestak i Istraturista – Gordana Tomičić te direktor ATP turnira – Slavko Rasberger.

Podravkin brand Studena četvrtu je godinu za redom ‘title’ sponzor turnira koji nosi naziv ‘ATP Studena Croatia Open Umag’, priopćeno je iz Podravkinih Korporativnih komunikacija.

Nakon potpisivanja ugovora predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak je izjavio:

– Studena i Podravka godinama su dio Umaga i iznimno mi je drago da i ove godine unatoč gospodarskoj situaciji možemo biti dio nečega što je prepoznatljivo, priznato, jer u konačnici riječ je o turniru kojega krasi epitet izvrstan – kazao je predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak.

Predsjednica Uprave Istraturista Gordana Tomičić zahvalila je pak Podravki na višegodišnjem partnerstvu.

– Drago mi je što smo potpisali ugovor o sponzorstvu organizacije 20-og ATP-a, jer se time potvrđuje da je Podravka prije svega veliki i pouzdani partner Istraturista. Kvaliteta Podravkinih proizvoda široke potrošnje sastavni je dio ponude u objektima Istraturista koji ističu visoku kategoriju i kvalitetu usluge. Zato mi je drago što ove godine nastavljamo suradnju s Podravkom i na projektu tenisa i organizacije ATP turnira. Ova je suradnja spoj izvrsnosti u kojem se udružuju najznačajniji hrvatski brendovi u proizvodnji prehrambenih proizvoda, turizma i sporta.

Dvadeseto izdanje ‘ATP Studena Croatia Open Umag’ održavat će se od 27. srpnja do 2. kolovoza 2009. godine. Ovo natjecanje sinonim je za jedno od najzanimljivijih profesionalnih muških turnira u Europi u klasi International series organizacije ATP. Uz brojna domaća i međunarodna priznanja ATP organizacija više je puta dodijelila ovom turniru ‘Award of Excellence’, svaki put posebno naglašavajući napretke u organizaciji ove manifestacije.

Podravka je niz godina prisutna na ATP turniru i dugogodišnji je partner Istraturista. Potpisivanje ugovora o suradnji između Istraturista i Podravke nastavak je dugoročnog i kvalitetnog partnerstva i na obostrano zadovoljstvo još čvršće povezuje ove dvije poznate hrvatske kompanije, rekao je Slavko Rasberger dodavši kako Podravka u organizaciji turnira nije uključena samo financijskim sredstvima već svojim proizvodima i programima što daje određenu sliku o našoj najvećoj prehrambenoj kompaniji i na taj način obogaćuje ovaj turnir.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti