15.1 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRIJEDNI MALIŠANI

Sudionici Olimpijade čitanje u petak će na svečanosti dobiti priznanja za uloženi trud i vrijeme provedeno pred knjigom
S

Obavezno je pridržavanje epidemioloških mjera - nošenje maske i dezinficiranje ruku. 

Ne propustite

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana pismenosti, u petak, u koprivničkom kinu Velebit, održat će se završna svečanost Olimpijade čitanja, projekta pokrenutog 2016. godine na inicijativu Dječjeg odjela Knjižnice i čitaonice Fran Galović u suradnji s osnovnim školama.

Cilj projekta, koji se ove godine održavao od 29. lipnja do 28. kolovoza, jest podići svijest učenika kako knjiga nije isključivo vezana uz obaveznu lektiru, već je riječ o korisnoj i zabavnoj aktivnosti. Sudjelovalo je stotinu učenika, pri čemu se prvi put nisu natjecali razredi, već su prijave bile pojedinačne.

Organizatori svečanosti su koprivnička Knjižnica i Pučko otvoreno učilište Koprivnica. Učenici koji su sudjelovali u programu bit će podijeljeni u četiri skupine. Za učenike prvoga razreda svečanost će se održati od 9.30 do 10.00 sati, za učenike drugoga razreda od 10.30 do 11.00 sati, od 11.30 do 12.00 za učenike trećega razreda i u 12.30 do 13.00 sati za učenike četvrtoga razreda.

Obavezno je pridržavanje epidemioloških mjera – nošenje maske i dezinficiranje ruku.  Mole se roditelji manje djece da ih dovedu do kina i dođu po njih nakon svečanosti. Svi sudionici dobit će diplome, a za prva tri mjesta osigurane su i medalje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

MLADI & USPJEŠNI

[VIDEO] BRAVO! Troje mladih i talentiranih glazbenika iz naše županije na popisu najboljih ispod 30 godina

Hrvatsko društvo skladatelja (HDS Zamp) objavilo je zanimljiv popis na kojem se našlo 30 uspješnih hrvatskih autora, mlađih od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×