POSLJEDNJI VIKEND

Summer Cock festival zatvara Ivan Zak, tijekom vikenda u Đurđevcu uživajte u airsoftu, paragladingu i raftingu po promo cijenama

Vikend pred nama posljednja je prilika za posjetiti ovogodišnje izdanje Summer Cock festivala.

12:00h
0
Ivan Zak
Foto: Ivan Brkić

Vikend pred nama posljednja je prilika za posjetiti ovogodišnje izdanje Summer Cock festivala. Za sam kraj organizatori su pripremili spektakularni koncert poznatog pop pjevača Ivana Zaka koji će se održati u petak, 27. kolovoza, na Trgu sv. Jurja s početkom u 21 sat.

Program se nastavlja u subotu gdje će tokom cijelog dana svi ljubitelji adrenalina i sporta moći po promo cijenama uživati u airsoftu, paraglidingu i raftingu, dok će se navečer na ljetnoj pozornici ispred Doma kulture s početkom u 20.30 sati održati predstava Kerekesh teatra pod nazivom Imovina. Ulaznice po cijeni od 25 kuna možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad.

Festival će završiti u nedjelju animiranim obiteljskim filmom u Kinu Đurđevac s početkom u 10.30 sati kada će se prikazati Avanture obitelji Bigfoot, a nastavlja se od 19 sati Dergez ljetnom kino karavanom sa zabavnim programom, vrhunskim filmskim naslovom Hitman’s wife bodyguard te dječjom predstavom Vesele i lude zgode vuka i zeca i male rode u Domu kulture Đurđevac. Kao i za proteklih vikenda, svi mališani moći će uživati na napuhancu po promotivnim cijenama od 18 sati.

Za navedene aktivnosti potrebno je prijaviti se putem e-maila: tzdjurdjevac@gmail.com te uplatiti iznos kotizacije na račun Turističke zajednice Grada Đurđevca:

TZ GRADA ĐURĐEVCA
S.RADIĆA 1
ĐURĐEVAC
IBAN:HR4123600001102454975
POZIV NA BROJ:HR00 86857947232
OPIS PLAĆANJA: PARAGLIDING/RAFTING/AIRSOFT/PODRAVINA ADVENTURE PAKET*

Promo cijena za paragliding je 150,00 kuna, za airsoft 100,00 kuna, za rafting 150,00 kuna, dok je cijena za cijeli paket 300,00 kuna.

Plaćanjem donacije (kotizacije) potvrđuje se rezervacija.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, nepovoljnih vremenskih uvjeta ili nepovoljne epidemiološke situacije, organizator zadržava pravo otkazivanja programa uz prethodnu najavu svim prijavljenima. Prijavljeni će biti obaviješteni dva dana prije održavanja izleta, a eventualne uplate biti će vraćene u cijelosti.

Organizatori mole sve sudionike da se pridržavaju epidemioloških mjera uz napomenu da je broj sudionika ograničen.

Sve ostale detalje u vezi ove adrenalinske zabave možete pročitati na Facebook stranici Turističke zajednice Grada Đurđevca Podravina adventure

Organizatori događanja su TZ Đurđevac, TZ Dravski Peski i etno imanje Karlovčan.