22.9 C
Koprivnica
Subota, 30. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prigodni program

Tjedan je upoznavanja groblja, otkrijte zanimljivosti o koprivničkom gradskom groblju
T

Komunalac je član udruge ASCE, odnosno međunarodne europske udruge značajnih povijesnih groblja od travnja 2017. godine, a članovi udruge svake se godine uključuju u realizaciju navedenog projekta

Ne propustite

Tjedan upoznavanja groblja Europe održava se do 4. lipnja, a prigodnim programom tjedan se obilježava i u Koprivnici.

Riječ je o manifestaciji koja se održava diljem Europe tijekom svibnja i lipnja s ciljem podizanja svijesti o važnosti groblja, njihovih arhitektonskih rješenja, umjetničkih spomenika te povijesnih činjenica vezanih uz nastanak i razvoj grobnih cjelina.

Komunalac stoga organizira edukativnu šetnju i upoznavanje s grobljem i životopisima najpoznatijih osoba koje su na njemu sahranjene pod vodstvom povjesničara Hrvoja Petrića. Edukativna šetnja održat će se danas u 16 sati ispred kapelice Svetog Duha na Gradskom groblju.

Spomenimo da je Komunalac član udruge ASCE, odnosno međunarodne europske udruge značajnih povijesnih groblja od travnja 2017. godine, a članovi udruge svake se godine uključuju u realizaciju navedenog projekta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vrhunac trkačke sezone

FOTO/VIDEO Ljubitelji adrenalina i brzine uživali na Kartingu Box707, finalni Summer Cup okupio najbolje od najboljih

Brzine, adrenalina i dobre zabave danas je bilo napretek u Kartingu BOX707 na Šoderici. Tamo se održao finalni Summer Cup,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti