-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VR versus Climate Change

Transnacionalni sastanak u Ludbregu okupio projektne partnere s temom virtualne i proširene stvarnosti
T

Ideja projekta je razvoj novog inovativnog obrazovnog pristupa temeljenog na ICT-u za povećanje interesa učenika za korištenjem virtualne i proširene stvarnosti

Ne propustite

U Ludbregu je održan treći transnacionalnalni sastanak projektnih partnera po projektu Virtual Reality based educational approach in tackling of Climate Change (Akronim: VR versus Climate Change) čiji je domaćin bila Lucera d.o.o.

- Oglas -

Ovaj sastanak organiziran je nakon završetka testnog razdoblja korištenja nabavljene VR opreme i novog dizajniranog VR obrazovnog softvera u školama i primljenih povratne informacije od uključenih sudionika.

Cilj ovog sastanka bila je srednjoročna evaluacija rezultata realiziranih aktivnosti s posebnim osvrtom na rješavanje eventualnih izazova koji se mogu pojaviti u daljnjem provođenju projektnih aktivnosti.

Podsjetimo, ideja projekta je razvoj novog inovativnog obrazovnog pristupa temeljenog na ICT-u za povećanje interesa učenika za korištenjem virtualne i proširene stvarnosti, kao atraktivnog alata koji će omogućiti studentima bolje razumijevanje nastanka i posljedica klimatskih promjena te strategija za prilagodbu klimatskim promjenama uz značajno povećanje njihovih digitalnih kompetencija.

- Oglas -

Ukupna vrijednost projekta iznosi 224.564 EUR-a.

Vodeći partner na projektu je Zavod Energetska agencija za Savinjsko, Šaleško in Koroško (Zavod KSSENA), VELENJE iz Slovenije, dok su ostali partneri na projektu škole iz četiriju regija Slovenije, Hrvatske, Grčke i Makedonije, Makedonsko geotermalno udruženje – MAGA i LAG – Kochani iz Republike Sjeverna Makedonija, Udruženje za Alterntativni inovativni razvoj (A.I.D) iz Grčke te poduzetnički inkubator Lucera d.o.o. iz Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti