24.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Treće mjesto za Filipa i Ivanu Obran
T

Ne propustite

U nedjelju je u Športsko-školskoj dvorani u Bjelovaru održano međunarodno športsko-plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za Trofej grada Bjelovara.

Osim plesnih parova iz Hrvatske, bili su i plesni parovi iz Mađarske i Bosne i Hercegovina. Ukupno na plesni podij izašlo je preko 340 plesnih parova, među njima su po prvi puta bili i plesni par Filip Obran i Ivana Obran, ŠPK Koprivnica (učenici OŠ „Braća Radić”, Koprivnica).

U kategoriji Osnovci D1 u standardnim plesovima Filip i Ivana osvojili su u konkurenciji sedam plesnih parova treće mjesto i brončanu medalju, dok u latinsko-američkim plesovima nisu ušli u finale.

Dvostruki pobjednik (u standardnim i latinsko-američkim plesovima) u najstarijoj kategoriji i osvajač Trofeja grada Bjelovara bio je plesni par Viktor Sabo i Vanja Vujić iz Zagreba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Optužni prijedlog

Koprivnička policija nema milosti, za 1,17 promila i vožnju pod zabranom traži kaznu 2000 eura!

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog sudu protiv jednog 40-godišnjaka zbog dva teža prometna prekršaja. Dotični je najesen prošle godine...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×