18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
shopping

Trgovačkom centru Lumini ponovno je dodijeljen certifikat Covid-19 Compliant
T

Trgovački centar Lumini radi u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Ne propustite

Trgovački centar Lumini uvijek nastoji stvoriti sigurno i zdravo okruženje za sve naše posjetitelje, zakupce i zaposlenike, a posebno sada kada je koronavirus dio naših života.

Zato je prošle godine centar Lumini postao dobitnik međunarodnog certifikata Covid-19 Compliant koji potvrđuje da smo poduzeli sve potrebne mjere za sigurno funkcioniranje centra u vrijeme pandemije te da je osigurano strogo pridržavanje istih.

Sada je došla potvrda jer je centru Lumini drugu godinu zaredom, nakon detaljne procjene i pregleda od strane neovisne tvrtke SAFE Asset Group sa sjedištem u Švedskoj, produljen certifikat Covid – 19 Compliant. Trgovački centar Lumini radi u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Međunarodno priznanje potvrda je da mislimo o vama, našim posjetiteljima, i dobrobiti svih u Trgovačkom centru Lumini.

Veliko hvala našim posjetiteljima i zakupcima koji se pridržavaju svih propisanih mjera.

Ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Vidimo se u centru Lumini!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Dvije dame današnje su slavljenice!

Anastazija i Bosiljka današnje su slavljenice. Anastazija je prilagodljiva, prirodna, ambiciozna, poticajna, uredna, pustolovna, poletna, samostalna, vesela i simpatična osoba. Bosiljka...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×