6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Troje kandidata za ravnatelja koprivničke bolnice
T

Ne propustite

U tijeku je odabir novog ravnatelja koprivničke Opće bolnice “Tomislav Bardek”. Na prestižno mjesto pretendira troje kandidata: sadašnja ravnateljica Gordana Slavetić, Barbara Seleš i Petar Stapar.

Jučer je održan sastanak Upravnog vijeća bolnice kojim predsjeda Zoran Gošek, inače predsjednik Gradskog vijeća. Zanimljivo, Upravno vijeće dobilo je četiri prijave, no jedna kuverta bila je prazna: “Nevjerojatno, ali u jednoj kuverti bili su prazni papiri, bez ijednog podatka.”, kaže gospodin Gošek. Prvo je mislio kako je kuverta pristigla internim putem no ispalo je da se netko zaista potrudio prazne papire poslati poštom. Tri važeće prijave bile su one sadašnje ravnateljice Gordane Slavetić, Barbare Seleš i Petra Stapara. Kako doznajemo, gospođa Seleš trenutno radi u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje i bivša je djelatnica bolnice, a doktor Stapar je anesteziolog u koprivničkoj bolnici.

Javna prezentacija

Troje kandidata imati će priliku predstaviti svoje programe: “Dogovorili smo da će kandidati u ponedjeljak u 10-15 minuta predstaviti svoje programe stručnom, upravnom i radničkom vijeću. ” Prezentacija će biti javna, a održat će se u bolničkom Edukacijskom centru. Gošek najavljuje i kako će sutra dogovoriti kad će se ponovo sazvati sjednica Upravnog vijeća, ali vjeruje kako će to biti već u utorak, kad bi se trebalo znati ime novog (starog?) ravnatelja/ice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

molve

Stomatologinja Slavica Zlatka odlazi u mirovinu, posjetili je načelnik Ivančan i ravnateljica Mirjana Hanžeković

Stomatologinja Slavica Zlatka koja dugi niz godina radi u ordinaciji dentalne medicine u Molvama ove godine odlazi u mirovinu. Stoga...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti