10.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
rezime

U godini koja je iza nas više od 20 ljudi oduzelo si je život na razne načine
U

Jedna si je osoba u 2020.-oj oduzela život trovanjem, dok je taj broj u godini prije bio duplo veći.

Ne propustite

Na županijskim prometnicama život su u 2020. godini izgubile tri osobe, o čemu smo pisali OVDJE. Što se tiče oduzimanja vlastitih života, njih je na području Koprivničko-križevačke županije bilo 21. Ista brojka stoji i uz 2019. godinu, ako se usporedi s netom završenom.

U 2020. godini najveći broj samoubojstava izvršilo se vješanjem, njih 16, jednako kao i godinu prije. Dva samoubojstva dogodila su se pucanjem iz oružja, jedno više nego 2019. godine. Jedna si je osoba u 2020.-oj oduzela život trovanjem, dok je taj broj u godini prije bio duplo veći. Jedna se osoba bacila pod vlak, a jedna se bacila s građevine, isto kao i 2019. godine.

Što se tiče dobnih skupina, najviše su si život oduzimale osobe starije od 65 godina. U 2020. godini bilo ih je 14. Šest osoba koje su si oduzele život bile su u dobnoj skupini od 51-65 godina, a jedna osoba bila je starosti između 36 i 60 godina.

Ako osjećate bilo kakve probleme s kojima se ne znate i ne možete sami nositi, uvijek možete nazvati besplatni telefonski broj Hrabrog telefona 0800 0800 ili 116 111, a obratiti im se možete i putem e-maila ili chat-a na njihovoj internetskoj stranici. Sve je anonimno i strogo povjerljivo, a može vama ili nekome vama bliskom spasiti život.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Baš smo ponosni

FOTO/VIDEO Dečki su upravo napravili možda i najljepši grafit u Koprivnici, a i poučan je

U subotu su počeli, a danas u nedjelju upravo su završili možda i najljepši grafit u Koprivnici. Barem za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×