10.4 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Hartmannu drugi puta ove godine povećane plaće, djelatnici će biti nagrađeni za poslovne rezultate, stižu Božićnice i druge nagrade
U

Povećanje plaća te isplate u obliku dodatnih nagrada rezultat su iznimnog truda i rada svih zaposlenika Hartmann-a te im se na taj način želi pokazati kako se prepoznaje važnost njihove uloge u ostvarenju ciljeva kompanije.

Ne propustite

Uprava koprivničke tvrtke za proizvodnju papirne ambalaže koja posluje kao dio danskog koncerna Brodrene Hartmann, odlučila je povećati plaće drugi puta ove godine zbog ekonomske situacije uzrokovane visokom stopom inflacije – prvi put u siječnju, a drugi put u listopadu 2022. godine.

Hartmann slovi kao tvrtka u kojoj se ne štedi na radničkim plaćama. U siječnju 2022.g, povećana je osnovica plaće za 3,5 posto, a u listopadu 2022. godine povećanje je iznosilo dodatnih 3 posto. Novo povećanje osnovice za 4 posto uslijedit će već od siječnja 2023. godine, s mogućnošću daljnjeg povećanja za 2 posto od mjeseca srpnja 2023. godine u slučaju nastavka inflatornih pritisaka u idućoj godini.

Osim plaća, u ovoj će godini radnicima na plaći za studeni 2022. godine biti isplaćena nagrada za dobre poslovne rezultate u iznosu od 1000 kuna, dar u naravi u iznosu od 600 kuna, dar za dijete u iznosu od 600 kuna po djetetu, poklon paket prehrambenih proizvoda i Božićnica od 2200 kuna.

Povećanje plaća te isplate u obliku dodatnih nagrada rezultat su iznimnog truda i rada svih zaposlenika Hartmann-a te im se na taj način želi pokazati kako se prepoznaje važnost njihove uloge u ostvarenju ciljeva kompanije.

Za 2023. godinu, određeni su, između ostalog, i neoporezivi iznosi prigodnih nagrada tako će radnicima Hartmanna biti isplaćene naknade za godišnji odmor u iznosu od 2000 kuna, Uskrsnica u iznosu od 1000 kuna, Božićnica u iznosu od 2000 kuna, dar djetetu u iznosu od 800 kuna, dar u naravi u iznosu od 600 kuna te naknada za topli obrok u ukupnom iznosu od 5000 kuna.

Između ostalog, Hartmann svakom radniku kojem se rodi dijete novčano pomogne s 3000 kuna, svakom radniku koji je na bolovanju duljem od 90 dana novčano pomogne s 2500 kuna te za smrt člana uže obitelji s 3000 kuna.

Trenutno u koprivničkom Hartmann-u radi 280 osoba, a bit će i dodatnih zapošljavanja zbog stalnog ulaganja u proizvodnju i nedostatka kvalificirane radne snage.

Hartmann kao poslodavac njeguje povjerenje svojih zaposlenika, dok se timski rad temelji na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu. Hartmann je mjesto gdje radnici mogu doprinositi rastu i razvoju kompanije te biti nagrađeni kao kolektiv ili kao pojedinac koji dodatni trud ulaže u posao na učinkovit i profesionalan način.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Odlično

Lijepa brineta očarala na špici modnom kombinacijom, pogledajte samo te čizme

Šećući grdom naišli smo na mladu brinetu koja nas je oduševila jednostavnošću i prirodnom ljepotom. Sviđa nam se što na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×