14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Koprivnici održano Prvenstvo Hrvatske u gađanju pištoljem Drulov
U

Ne propustite

Na Gradskoj streljani u Koprivnici proteklog vikenda održano je Prvenstvo Hrvatske u gađanju serijskim malokalibarskim pištoljem „Drulov” za seniore.

Na prvenstvu su nastupili najbolji hrvatski strijelci i ekipe koji su svojim nastupima na županijskim natjecanjima položili zadane rezultatske norme.

U pojedinačnoj konkurenciji seniora naslov državnog prvaka sa 521 otpucanim krugom osvojio je Vlado Cindrić iz Streljačkog kluba Policajac iz Karlovca ispred drugoplasiranog Tomislava Lazića, natjecatelja Streljačkog kluba Kustošija iz Zagreba koji je otpucao 496 krugova. Treće mjesto sa otpucanih 493 kruga pripalo je natjecatelju Streljačkog kluba Policajac iz Karlovca Željku Matakoviću.

U pojedinačnoj konkurenciji seniora nastupio je i član S.Š.K. Podravka Stjepan Matušek plasiravši se na 16. mjesto sa 439 otpucanih krugova.

U ekipnoj konkurenciji seniora ekipa Streljačkog kluba Policajac iz Karlovca uvjerljivo je osvojila naslov državnog prvaka sa 1494 kruga (V. Cindrić, Ž. Mataković i T. Filipčić).
Drugo mjesto sa 1452 otpucana kruga pripalo je ekipi Karlovac iz Karlovca (I. Hrebac, B. Ramuščak i V. Vidović), a plasman na treće mjesto ostvarila je ekipa streljačkog kluba Alzas iz Čakovca sa 1356 otpucanih krugova (Z. Hajec, S. Kralj i I. Takač).

Za organizaciju i provedbu državnog prvenstva u Koprivnici Streljački športski klub Podravka dobio je najviše ocjene Hrvatskog streljačkog saveza i tehničkog delegata prvenstva, a cjelokupna organizacija i provedba natjecanja odrađena je sa vlastitim školovanim sudačkim i tehničkim kadrom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Subota

FOTO Špica prepuna lijepih i nasmijanih ljudi, evo koga smo sve “ulovili” fotoaparatom

Križevčanke i Križevčani slave rođendan svoga grada! Iako nam se toplo vrijeme malo skrilo, Prigorcima to nije "zasmetalo" kako bi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×