21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Koprivnici žele preglednija, sigurnija i bolja raskrižja i mogućnosti kretanja za bicikliste i pješake
U

Ne propustite

U Koprivnici intenzivno rade na poboljšanju uvjeta za kretanje biciklista. Tako je dogovoreno da će idući tjedan gradski prometni redar i službenici prometne policije obići grad te nakon detaljnog pregleda predložiti mjere kojima će se postići veća preglednost i sigurnost gradskih raskrižja.

Cilj im je naime poboljšati stanje na pješačko-biciklističkim prijelazima, s posebnim osvrtom na kretanje biciklista u gradu. Naime, opće je poznato da u gradu bicikla, biciklisti nerijetko zlorabe svoj položaj, te da im nedostaje poznavanja prometnih propisa i prometne kulture, čime dovode u opasnost svoj ali i živote ostalih sudionika u prometu. Stručne službe tome će nastojati doskočiti postavljanjem novih prometnih znakova, o čemu će odlučiti nakon za idući tjedan najavljenog pregleda gradskih pješačko-biciklističkih staza i raskrižja.

izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Glogovac

[FOTO] TRAGEDIJA Žena (58) pala s bicikla, udarila glavom i preminula

Danas u Glogovcu, točnije u Ulici Stjepana Radića dogodila se strašna tragedija. Smrtno je stradala 58-godišnjakinja koja se kretala na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×