Hvala vam!

U NOVU GODINU NA VRHU Iza portala ePodravina najbolja je godina dosad, uz vas smo ostali medijski lideri i srušili sve rekorde čitanosti

Želimo vam svima fantastičnu 2020. godinu, čitajte nas, pratite nas, uz vas smo i dalje i trudit ćemo se biti još bolji!

11:00h
0

Godina se brzo primiče kraju, a to je idealno vrijeme za podvlačenje crte i rezimiranje dojmova, brojki i ključnih trenutaka. Tako smo i mi na portalu ePodravina podvukli crtu pod 2019. godinom i s ponosom gledamo na godinu u kojoj ste nas baš vi, naši čitatelji, odnijeli do novih vrhunaca u našem dosadašnjem radu i djelovanju.


Ovo je bila godina u kojoj je portal ePodravina proslavio četvrti rođendan i, koliko god se to možda uvijek iznova isticalo, doista je bila najbolja dosad. Nastavili smo rast u svim relevantnim pokazateljima i stigli do dosad nezabilježenih brojki među medijima koji prate Podravinu i Prigorje.

Prepoznali ste nas kao lidere na medijskoj sceni i čitali ste nas kao nikad dosad. Od 1. siječnja pa do 27. prosinca 2019. godine prema Google Analyticsu zabilježili smo 2,82 milijuna pojedinačnih korisnika, 14,87 milijuna posjeta i čak 46,32 milijuna otvorenih članaka. Za usporedbu, u istom razdoblju 2018. godine te su brojke, iako i dalje odlične, bile znatno manje – 1,43 milijuna pojedinačnih korisnika, 7,9 milijuna posjeta i 32,6 milijuna otvorenih članaka. Što reći nego – hvala vam na povjerenju, hvala vam što nas čitate!

Rekordni mjesec ove godine svakako nam je bio rujan, sa 6,2 milijuna otvorenih članaka, dok je najčitaniji članak imao 162.000 otvaranja.

Izvor: Google Analytics

S nama ste i na Facebooku, gdje nas prati 39.500 ljudi, a na Instagramu imamo oko 4900 onih koji gledaju naše fotke.

Osim Google Analyticsa, i javno dostupno mjerenje agencije Gemius, na kojoj se mjere svi važniji portali u Hrvatskoj, potvrđuje iz mjeseca u mjesec, baš svaki mjesec, da birate upravo ePodravinu kao svoj najčešći izvor informacija, zabave, dnevne doze svega što vam treba u medijskom prostoru Podravine i Prigorja.

Ove smo godine nastavili se prilagođavati trendovima u izvještavanju tako da sada na našem portalu možete čitati i najvažnije vijesti iz Hrvatske, gledati video sadržaje, kako naše autorske tako i one u suradnji s našim partnerima, pratiti javljanja uživo putem Facebooka, pratiti nas na našem Instagramu, YouTube kanalu. Bilo da ste na svojim računalima, tabletima ili mobitelima, ePodravina je uvijek s vama.

Za tehničko održavanje portala, kako bi sve bilo brzo, funkcionalno, bez zastoja i uvijek dostupno brine tvrtka Kosinus koja se bavi izradom web stranica, reklamnih materijala te multimedijalnih sadržaja, a u čijem je portal vlasništvu.

Uz rizik da zvučimo patetično – hvala vam na svemu, na najboljoj godini otkad postojimo. Suvišno je govoriti da niti jedan medij ne postoji bez svojih čitatelja, a mi vas imamo više nego ikad. Hvala na povjerenju, na pohvalama, na packama kada zeznemo, na reakcijama, komentarima, porukama, lajkovima, na svemu što jedan medij čini živim organizmom.

Želimo vam svima fantastičnu 2020. godinu, čitajte nas, pratite nas, uz vas smo i dalje i trudit ćemo se biti još bolji!

Na portalu ePodravina.hr oglašavaju se sve najrespektabilnije tvrtke s ovog područja, a oglasni prostor dijelimo s našim partnerom RTL-om, u suradnji s portalima emedjimurje.rtl.hr i varazdinski.rtl.hr. Oglašavajte se i vi na najčitanijem mediju u županiji i u suradnji s našim partnerima dođite do stotina tisuća čitatelja na cijelom sjeveru Hrvatske! Javite nam se na info@kosinus.hr i marketing@epodravina.hr za ponude i detalje.

čitam...