koprivnička knjižnica

U srijedu ne propustite radionicu o stresu

11:04h
0
Knjižnica i čitaonica Fran Galović // Foto: Matija Gudlin
Knjižnica i čitaonica Fran Galović // Foto: Matija Gudlin

Knjižnica Fran Galović u suradnji s Mirjanom Grubić Marković i Tihanom Kosi, stručnjakinjama za mentalno zdravlje koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Koprivnica pokreće seriju radionica pod nazivom Knjigom do zdravlja.

Radionica Stres – kako ovladati negativnim emocijama i naučiti nositi se s njima održat će se u srijedu, 24. veljače, u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović s početkom u 18 sati.

Knjižnica u suradnji s Mirjanom Grubić Marković i Tihanom Kosi, stručnjakinjama za mentalno zdravlje koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Koprivnica pokreće seriju radionica pod nazivom Knjigom do zdravlja.

Na ovoj prvoj radionici svi zainteresirani učit će o tome što je stres, kako ga prepoznati te koji su najveći izvori stresa. Kroz predavanje, iskustvene vježbe i razmjenu iskustava bit će prikazani načini suočavanja sa stresom, metode relaksacije te konstruktivni načini razmišljanja.

Tom prilikom, knjižničari će pripremiti i literaturu na temu stresa koja se može posuditi kako bi se proširilo znanje o temi.

 

čitam...