ne propustite

U subotu se otvara H18 Megastore Gaimng Arena

Proslavite s nama otvorenje H18 Megastore Gaming Arene!

13:42h
0

Archer i Kviki vas pozivaju na otvorenje H18 Megastore Gaming arene u Koprivnici, u subotu 18. svibnja u centru Supernova. Dođite i fotkajte se s poznatim Youtuberom Archerom, grickajte KVIKI i igrajte Fortnite.

Nova i redizajnirana H18 Megastore trgovina u sklopu koje se nalazi i Gaming arena otvara svoja vrata ovu subotu u devet sati. Ne propustite navratiti u Supernova centar gdje vas povodom otvorenja očekuju brojna iznenađenja, super pogodnosti i puno zanimljivosti. Družite se s Archerom od 15 do 19 sati i odmjerite snage u Fortniteu, a za snack se pobrinula Podravka s Kviki grickalicama.

Svi koji su željno čekali otvorenje Gaming arene u Koprivnici sada će moći odigrati najnovije PC igre na 10 računala te isprobati novi Samsung QLED 49″ zakrivljeni gaming monitor.

H18 Megastore nudi velik izbor multimedije i elektronike, IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti, a Gaming arena od 40 kvadrata savršeno je uklopljena u prodajni prostor i predstavlja idealno mjesto za proslavu nezaboravnih rođendana s ekipom.

H18 Megastore Gaming arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici na adresi Radnička cesta 8. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 9do 21, a u nedjelju od 09 do 15 sati.

Proslavite s nama otvorenje H18 Megastore Gaming Arene!

čitam...