NAJVEĆA POZORNICA

U velikoj pobjedi Podravke nad Budućnosti, Ana Buljan upisala je debi u Ligi prvakinja: Neopisiv doživljaj, sanjala sam o tome

Pred Podravkašicama je utakmica drugoga kola elitnog rukometnog natjecanja. Domaćin će u subotu u 16 sati, u Mađarskoj, biti Győri Audi ETO KC.

14:12h
0
Foto: Ivan Brkić

Rukometašice Podravke Vegete odličnom su završnicom okrenule Budućnost i stigle do velike, 29-26 pobjede na otvorenju Lige prvakinja. Prve minute upisala je i Ana Buljan, još uvijek nova igračica koprivničkog prvoligaša koja je za klupske stranice podijelila emocije doživljene tijekom utakmice.

– Igranje lige prvaka je uistinu neopisiv doživljaj, nešto o čemu sam sanjala otkad igram rukomet. Jedini nedostatak toj stvarno veličanstvenoj pozornici bila je činjenica da nije bilo publike – kazala je A. Buljan, otkrivši kako je bila nervozna sve dok nije zakoračila na teren.

Tada više nije bilo vremena za razmišljanje. Mogla je samo igrati, dati sve od sebe.

– Sama pobjeda stvarno je nešto najljepše što nam se moglo dogoditi na otvaranju nove europske sezone. Utakmicu nismo baš najbolje počele, ali smo skupile snagu i na kraju uspjele preokrenuti i pobijediti. Ova nam je pobjeda svima posebno važna. Kad igramo kao tim i kad se sve zajedno borimo, sposobne smo za velike stvari. Vjerujem da ćemo takvim pristupom uspješno konkurirati svim ekipama u skupini te uz malo sreće proći sljedeću fazu DELO EHF Lige prvakinja – izjavila je An. Buljan.

Pred Podravkašicama je utakmica drugoga kola elitnog rukometnog natjecanja. Domaćin će u subotu u 16 sati, u Mađarskoj, biti Győri Audi ETO KC.

čitam...