18.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi

U Vlaislavu sanirane cijevi za oborinske vode, a sada slijede radovi na popravku asfalta, evo gdje
U

Sada slijedi popravak postojećeg asfalta na dionici od Podravske magistrale do raskršća s asfaltiranom cestom prema Plavšincu

Ne propustite

Radno je bilo prošlog tjedna u Vlaislavu.

Nedaleko Društvenog doma Županijska uprava za ceste izvodila je radove na sanaciji cijevi ispod kolnika asfaltirane ceste, kojima se oborinske vode provode s jedne strane ceste na drugu.

Iz Općine Novigrad Podravski ističu da je korišten takozvani suhi beton kako bi se cesta mogla koristiti isti dan. Ističu da sada slijedi popravak postojećeg asfalta na dionici od Podravske magistrale do raskršća s asfaltiranom cestom prema Plavšincu.

– Time se nastavlja višegodišnja dobra suradnja Općine i ŽUC-a realizacijom ovogodišnjeg ugovora koje organizira ŽUC na cestama u svojoj nadležnosti, a koje se nalaze na području naše Općine. Vrijednost radova je nešto više 99.600 eura, a Općina sufinancira s iznosom nešto manje od 19.300 eura – poručuju iz Općine.

Dodaju da zahvaljuju odgovornima u ŽUC-u što su i ove godine uvažili prijedlog i molbu za uređenjem navedene dionice kolnika u Vlaislavu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×