AKTIVNA 74 SLUČAJA

U županiji četiri nova slučaja zaraze, jedna osoba preminula

Podsjetimo, od ponedjeljka 15. siječnja u škole se vraćaju i srednjoškolci.

08:39h
0
Drive In testiranje na koronavirus, Koprivničko sajmište // Snimio Čitatelj
Drive In testiranje na koronavirus, Koprivničko sajmište // Snimio čitatelj

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije objavio je novo priopćenje.


– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđena četiri nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 74 slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su 22 osobe, a na bolničkom se liječenju nalaze 34 osobe. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus (1939. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 5957 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 57 uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus – stoji u priopćenju Stožera.

Podsjetimo, od ponedjeljka 15. veljače u škole se vraćaju i srednjoškolci.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – dodaje Stožer.

čitam...