U Županijsku skupštinu vraća se SDP-ovac Darko Ledinski

08:51h
0
Darko Ledinski // Foto: Arhiva

Sazvana je 7. sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, a ona će se održati u ponedjeljak, 24. veljače s početkom u 16 sati, u kopriničkoj Gradskoj vijećnici.

Članovi će raspravljati o deset točaka dnevnog reda, a između ostalog će se razmatrati i izvješće o ruralnom razvoju na području županije, informacije o odobravanju pomoći za podmirenje troškova ogrijeva u 2013. godini, izvješće o stanju sigurnosti za prošlu godinu na području Policijske uprave koprivničko-križevačke te će se mijenjati Odluka o osnivanju Zavoda za prostorno uređenje Koprivničko-križevačke županije.

Članovima Županijske skupštine će se na sjednici u ponedjeljak pridružiti i novi/stari član, a riječ je o Darku Ledinskom (SDP), koji je odlučio ponovno aktivirati svoj mandat. Svoje je mišljenje o tome dalo i Mandatno povjerenstvo Županijske skupštine, koje se složilo da na to ima pravo te ga je pozvalo na prvu sljedeću sjednicu Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, a to je ova u ponedjeljak, da kao član Županijske skupštine da prisegu i sudjeluje u radu iste.

čitam...