19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Moć znanja – zalog budućnosti Latica

Udruga Latice predstavila projekt kojim će ojačati svoje kapacitete u korištenju informacijske tehnologije
U

Ukupna vrijednost projekta je 442.044,82 kuna, a bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 375.738,10 kuna i Državnog proračuna u iznosu od 66.306,72 kuna

Ne propustite

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ održala je početnu konferenciju na kojem je predstavila europski projekt „Moć znanja – zalog budućnosti Latica“. Projekt se provodi od 23. lipnja 2022. do 23. prosinca 2023. godine, a partneri su Grad Koprivnica i Udruga za terapijsko jahanje „Osmijeh“.

Uime Koprivničko-križevačke županije konferenciji je prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek koja je dala podršku projektu, a okupljenima se obratila i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž te Valentina Kavur iz Udruge „Osmijeh“.

Projekt su predstavili predsjednica Udruge „Latice“ Nevenka Fuchs, voditeljica projekta Darija Krušelj i administrator projekta Marcel Murtezani.

Kroz ovaj projekt Udruga će ojačati svoje kapacitete i unaprijediti znanje te stručne i materijalne kapacitete u korištenju informacijsko komunikacijskih tehnologija, menadžmentu volonterstva, uspostavi sustava volontiranja i baze volontera. Ciljna skupina ovog projekta su osobe s intelektualnim poteškoćama, članovi udruga i partnera, a kroz aktivnosti će se organizirati uključivanje volontera i volonterske akcije te unaprijediti kvaliteta života korisnika.

Ukupna vrijednost projekta je 442.044,82 kuna, a bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 375.738,10 kuna i Državnog proračuna u iznosu od 66.306,72 kuna. Cilj projekta je unaprjeđenje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva za pružanje učinkovitijeg odgovora na potrebe lokalne zajednice u vrijeme krize.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×