14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NACIONALNA ZAKLADA

Udruga Mali Princ lakše će poslovati, dobili trogodišnju podršku od 27.138 eura
U

Odobravanjem institucionalne podrške Udruga će ojačati, timovi će učinkovitije planirati, komunicirati i izvršavati zadatke i poboljšati snalaženje u kriznim situacijama

Ne propustite

Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali Princ Đurđevac dodijeljena je trogodišnja institucionalna podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

U pitanju je trogodišnja financijska podrška za rad, djelovanje i napredovanje Udruge. Nakon razmatranja prijava, Udruga Mali Princ odabrana je za dodjelu podrške u kategoriji do 39.000 eura uz još četiri druge udruge. Tako je Udruzi ukupno godišnje dodijeljeno 27.138 eura.

Institucionalna podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva od iznimne je važnosti za organizacijski razvoj te stabilizaciju i rad Udruge jer će se tim sredstvima prvenstveno sufinancirati dio plaće triju postojećih djelatnica, troškovi obavljanja osnovne djelatnosti te izobrazba i usavršavanje zaposlenika i članova upravljačkog tijela Udruge. Odobravanjem institucionalne podrške Udruga će ojačati, timovi će učinkovitije planirati, komunicirati i izvršavati zadatke i poboljšati snalaženje u kriznim situacijama, poboljšat će se status Udruge u javnosti, kao i vještine prikupljanja sredstva i pokretanja novih socijalnih usluga – ističu u Udruzi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zapovjednik atj lučko

FOTO General Butorac je prije 32 godine bio u krvavoj akciji na Plitvicama, a danas vrijeme provodi u Molvama i bavi se poljoprivredom: U...

Na današnji dan prije 32 godine poginuo je Josip Jović, tadašnji 22-godišnjak i prva žrtva Domovinskog rata. Bio je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti