17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LIJEPO DRUŽENJE

Udruga Mali princ sudjelovala na duhovnom bdjenju za osobe s intelektualnim teškoćama
U

Nakon prigodnog programa uz kratku katehezu u crkvi svetog Josipa, prisustvovali su euharistijskom slavlju koje je bilo posebno dojmljivo za članove

Ne propustite

Članovi Udruge Mali princ Đurđevac sudjelovali su na duhovnom bdjenju za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji, održanim u subotu u Varaždinu.

Oko 30 članova stiglo je na poziv svećenika Leonarda Šardija, povjerenika za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije.

Nakon prigodnog programa uz kratku katehezu u crkvi svetog Josipa, prisustvovali su euharistijskom slavlju koje je bilo posebno dojmljivo za članove jer su imali priliku ministrirati, čitati zaziv molitve vjernika i sudjelovati u scenskom prikazu Evanđelja.

Uslijedio je ručak u Caritasovom centru i druženje uz pjesmu, a za pratnju na harmonici pobrinuo se domaćin Leonardo. Bila je to lijepa prilika za druženje s udrugama Ludbreško sunce, Ivanečko sunce, Kokotiček te zajednica Vjera i svjetlo iz Đurđevca, Koprivnice i Čakovca.

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×