DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh dobila vrijednu donaciju od 20 tisuća kuna

Udruga trenutno radi sa 18 malenih korisnika za čiju rehabilitaciju koristi tri konja.

11:44h
0
DSC  scaled
Foto: Stanislav Cvitković

Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh koja djeluje u Peterancu ubuduće će lakše provoditi svoje aktivnosti zahvaljujući vrijednoj donaciji u iznosu od 20 tisuća kuna koje im je ovih dana uručila tvrtka Germania Sport.

Udruga trenutno radi sa 18 malenih korisnika za čiju rehabilitaciju koristi tri konja, a zbog financijske zahtjevnosti održavanja i prehrane istih je umalo početkom godine jednoga prodala, no srećom kobila Camila ostaje u Osmijehu i to upravo zahvaljujući velikodušnim donacijama, među brojnima i ove pristigle od Germanije.

Podsjetimo, o financijskim poteškoćama koje su zadesile ovu Udrugu već smo izviještavali.

Udruga Osmijeh svoje usluge korisnicima nudi na terenu ranča i kluba Team Galop, a glavni joj je zadatak poticanje i razvijanje svih aktivnosti vezanih za izvođenje terapijskog jahanja namijenjenog osobama s invaliditetom i djeci s poteškoćama u razvoju. Jedina je udruga te vrste na ovom području.

Germania Sport ovom donacijom nastavlja kontinuirani rad usmjeren društveno odgovornom poslovanju.

Donaciju su predsjednici udruge, ujedno i instruktorici terapijskog jahanja Petri Čolig Šarić uručili menadžerica korporativnih poslova Germanije, Kristina Džigurski i asistent digitalnog marketinga Germanije, Stanislav Cvitković.