12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dan osoba s Down sindromom

Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i s invaliditetom svojim događanjima podizali svijest građana
U

Križevačka Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ organizirala je Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg su članovi Udruge oslikavali pisanice te izrađivali ostale ukrase povodom Uskrsa.

Ne propustite

Svjetski dan osoba s Down sindromom i Nacionalni dan invalida rada obilježeni su jučer prigodnim događanjima.

Križevačka Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ organizirala je Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg su članovi Udruge oslikavali pisanice te izrađivali ostale ukrase povodom Uskrsa. Upravo njih svi građani moći će kupiti svakog petka na štandu koji će biti postavljen pokraj trgovačkog centra Billa.

Udruga osoba s invaliditetom Križevci obilježila je Nacionalni dan invalida rada na Nemčićevom trgu gdje je na štandu informirala građane o invalidima rada sa ciljem podizanja svijesti o njihovim problemima, pravima i interesima.

Događanja udruga posjetio je gardonačelnik Branko Hrg te pohvalio njihov rad i njihova nastojanja u podizanju svijesti i uključivanja u zajednicu ovih skupina društva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezime godine

PODRAVKA U 2023. Veći prihodi i dobit, rast plaća, nova tvornica i rekordna vrijednost dionice, Dalić: Hvala svakom radniku na doprinosu, kao i vjernim...

Grupa Podravka u 2023. ostvarila je prihode od prodaje u iznosu od 713,8 milijuna eura, što je 46,7 milijuna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×