Nagradni natječaj

Ukrasite svoje kuće u blagdansko ruho i osvojite bogate nagrade, prijaviti se možete još sutra

10:31h
0
Božićna svijetla i lampice na kući, ilustracija
Ilustracija // Foto: ingimage

Među nagradama je i prelijepa slika ulja na platnu Zlatka Kolareka “Koprivnička bajka”, koju je ovaj umjetnik poklonio baš za natječaj.

Ako ste okitili svoje kuće i okućnice lampicama, ukrasima, sobovima i ostalim veselim božićnim stvarčicama, još uvijek se stignete prijaviti na naš natječaj.

Vaš portal ePodravina.hr u suradnji sa županijskom Turističkom zajednicom nagrađuje najljepše uređene i osvijetljene kuće i okućnice, a prijaviti se možete još i sutra ovdje. Nakon toga ćemo objaviti sretnike i obići njihove kuće koje sjaje u blagdanskom duhu.

Nagrade se zaista bogate i isplati se izdvojiti nekoliko minuta za prijavu u obrazac. Među nagradama je i prelijepa slika ulja na platnu Zlatka Kolareka “Koprivnička bajka”, koju je ovaj umjetnik poklonio baš za natječaj.

Zlatko Kolarek: Koprivnička bajka // Foto: TZ KC-KŽ županije

Prva nagrada je wellness paket za dvije osobe na koprivničkim gradskim bazenima Cerine koji daruje GPK Komunalac Koprivnica. Paket uključuje tjednu ulaznicu na bazene, aroma masažu cijelog tijela te finsku saunu. Sretni dobitnik će dobiti i sliku ulja na platnu Zlatka Kolareka, večeru za dvoje u restoranu Stari grad u Đurđevcu, poklon paket Orion pirotehnike, poklon paket Podravke te poklon paket Turističke zajednice.

Druga nagrada je spa paket na Cerinama za dvije osobe koji uključuje tjednu ulaznicu na bazene, aroma masažu cijelog tijela, reflekso masažu stopala. Spa paket daruje Komunalac Koprivnica. KTC poklon bon u iznosu od 200 kuna, večeru za dvoje u restoranu Klas, poklon paket Podravke te poklon paket Turističke zajednice.

Trećenagrađeni će dobiti relax paket koji uključuje tjednu ulaznicu na bazene Cerine, relax masažu, aromamasažu cijelog tijela, finsku saunu 120 minuta, što daruje GPK Komunalac, večeru za dvije osobe u Obiteljskom izletištu Novak, poklon paket Podravke i poklon paket Turističke zajednice.

čitam...