KOMUNALAC NUDI POGODNOSTI U PROSINCU

Unajmite koprivničke top lokacije za jumbo plakate po atraktivnim cijenama

Jumbo plakati idealni su za lansiranje novog proizvoda ili brenda, za podizanje ili zadržavanje postojeće svijesti o brendu, a mogu služiti i kao putokazi prema Vašoj lokaciji.

12:51h
0

U mjesecu prosincu nudimo vam top lokacije po atraktivnim cijenama, 20 % rabata na godišnji zakup jumbo plakata uz frekventne prometnice, poručuju iz GKP Komunalac.


Jumbo plakati idealni su za lansiranje novog proizvoda ili brenda, za podizanje ili zadržavanje postojeće svijesti o brendu, a mogu služiti i kao putokazi prema Vašoj lokaciji. Dimenzije su standardne, 400 x 300 cm i 504 x 238 cm, objašnjavaju.

– Komunalac d.o.o pružit će vam kvalitetnu uslugu vanjskog oglašavanja. Sve naše plakatne površine nalaze se u gradu Koprivnici, na glavnim gradskim prometnicama te u centru grada Koprivnice. Drugim riječima, to su najfrekventnije pozicije u gradu.
Naš tim će vam osim izvrsnih lokacija pružiti i profesionalnu podršku i omogućiti da budete prisutni tamo gdje je publika na najbolji mogući način – naglašavaju te dodaju kako u slučaju da vam mogu pomoći i u slučaju da nemate ideje oko izrade vizuala za vaš jumbo plakat.

– Ne brinite i tu vam možemo pomoći s našom raznolikom bazom visoke rezolucije i znanjem grafičkih stručnjaka koji će za vas napraviti atraktivno rješenje.

Dostupne lokacije možete pogledati ovdje jer vrijeme je da budete viđeni.

Sve informacije i rezervacije dostupne su na 098/9525-119, ne propustite ovu ponudu te ugrabite svoju top lokaciju po atraktivnoj cijeni.

 

čitam...