12.1 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijski graditelji i prijevoznici udružuju se za gradnju auto-ceste
Ž

Ne propustite

U Županijskoj komori Koprivnica u ponedjeljak je održan zajednički sastanak Strukovne grupe graditelja i Strukovne grupe prijevoznika ŽK Koprivnica te cehova graditelja i prijevoznika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. Na sastanku se razgovaralo o mogućnosti sudjelovanja županijskih poduzetnika u radovima na iznimno važnom projektu za Koprivničko -križevačku županiju, izgradnje buduće auto – ceste A 12, priopćeno je iz Županijske komore Koprivnica.

Dogovoreno je da će se u najkraćem roku u ŽK Koprivnica izraditi baza podataka o potencijalnim podizvođačima radova kako bi se HAC-u predalo jasno izvješće o resursima odnosno kapacitetima s kojima raspolažu naši poduzetnici.

Prijevoznici, graditelji, elektroinstalateri i pružatelji ostalih usluga okupiti će se u okviru svojih strukovnih grupa i cehova i dogovoriti se oko načina udruživanja i nastupa u pregovorima prema izvođačima radova na auto – cesti. Uloga komora je koordinacija zajedničkih interesa i aktivnosti te stručna pomoć.

Zainteresirani ponuđači radova mogu se obratiti u ŽK Koprivnica i dostaviti svoje osnovne podatke, kapacitete i reference za bazu podataka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema joj ravne

FOTO Iva Gerić je kasno počela s hrvanjem, a danas je najbolja sportašica i reprezentativka: Bez teških trenutaka nema ni napretka

Iva Gerić, hrvačica Hrvačkog kluba Ludbreg i Hrvatske hrvačke reprezentacije, ponijela je titulu najsportašice grada Ludbrega u 2023. godini. Ova...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×