15.7 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uređenje Ulice Tina Ujevića i Ulice Vinički put u Koprivnici
U

Ne propustite

090320-vinica-mPrema Programu održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Koprivnice izvode se radovi na uređenju Ulice Tina Ujevića i Ulice Vinički put u Koprivnici. Zahvat u prostoru obuhvaća asfaltiranje Ulice Tina Ujevića nastavno na Ulicu Vinički put do križanja s Vinogradskom ulicom.

Modernizacija ulica u širini 5,5 metara će se izvesti u asfaltu, a ostale površine koje nisu namijenjene prometu će se zasijati travom i hortikulturno urediti. Duljina trase u Ulici Tina Ujevića iznosi 210 metara, a u Ulici Vinički put 380 metara. Projektnu dokumentaciju za modernizaciju ulice izradio je CoArt iz Koprivnice, a izvođač radova je koprivnički Koming.

Ukupna vrijednost investicije je 750.000 kn s PDV-om, dok je planirani rok za završetak radova kraj mjeseca travnja 2009. godine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jeste li znali?

Prvi je dan jeseni: Ove čudne stvari o njoj sigurno niste znali

Ljeto je službeno završilo! Prvi je dan jeseni! Stigla je najavljena promjena vremena sa zahlađenjem i kišom. Diljem svijeta obilježava...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti