32.4 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Udruga slijepih

Svoje uskršnje rukotvorine slijepi će sa svrhom razbijanja predrasuda prezentirati ispred tržnice
S

Uz prilagođene metode rada, članice i članovi udruge izradili su preko 70 unikatnih predmeta koje će prezentirati idući ponedjeljak na štandu ispred koprivničke tržnice od 9.30 do 12 sati.

Ne propustite

U sklopu zadnje godine trogodišnjeg programa „Priprema, pozor, SAD (Samopouzdani, Aktivni, Društveni)!”, tijekom proteklog tjedna Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije za korisnike je organizirala kreativne radionice, kroz koje su izrađivali ukrasne uskršnje predmete.

Svrha radionica je, uz održavanje radno-okupacijskih navika, razvijanje percepcije o sebi kao kreativnom i stvaralačkom biću koje je sposobno kreativno se izraziti bez obzira na oštećenje vida, ali i razvoj fine motorike, percepcije predmeta u prostoru i naravno, širenje društvenih krugova.

Uz prilagođene metode rada, članice i članovi udruge izradili su preko 70 unikatnih predmeta koje će prezentirati idući ponedjeljak na štandu ispred koprivničke tržnice od 9.30 do 12 sati.

Korisnici će sami provoditi promociju svojih rukotvorina sa svrhom prezentacije naučenih komunikacijskih vještina i direktnog razbijanja predrasuda građana o (ne)mogućnostima slijepih osoba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nogometni transferi

Zahuktava se sezona transfera, u Močile stigli “sin vjetra” i veznjak s talijanskim iskustvom, Drnje i Đelekovec pojačavaju redove

Županijske nogometne lige nedavno su završile, no klubovi su daleko od mirovanja. Polako se zahuktava sezona transfera. Tako su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×