16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješni projekti Udruge invalida koprivničko-križevačke županije
U

Ne propustite

Udruga invalida koprivničko-križevačke županijeUdruzi invalida koprivničko-križevačke županije na natječaju Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti dodijeljena je novčana potpora za prijavljeni projekt „Slobodno vrijeme mladih osoba s invaliditetom“ u iznosu od 129.435,20 kuna.

Projekt „Slobodno vrijeme mladih osoba s invaliditetom“ uspješno se provodi od travnja 2008. godine, a uključuje terapijsko jahanje, likovnu kreativnu i informatičku radionicu, izložbe radova članova te sportske aktivnosti u dvorani i streljani i rekreativni izlet u Selce.

Dobivena novčana sredstva pomoći će Udruzi invalida Koprivničko-križevačke županije da navedene aktivnosti projekta provedu u planiranom obimu zaključno s krajem 2008. godine.

Prema riječima predsjednika udruge Slavka Kuzmića te tajnice Udruge Ive Lukčin, na natječaju Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi dobivena je novčana potpora i za projekt „Novim snagama u život“ u iznosu od 130.000,00 kuna. Navedeni projekt provodi se do lipnja 2009. godine, a uključuje psihološku radionicu, savjetovalište iz socijalne skrbi za osobe sa invaliditetom, terapijsko jahanje, posjete teško pokretnim i socijalno ugroženim članovima i aktivnosti vezane uz sudjelovanje članova Udruge u kulturnom životu grada Koprivnice.

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije svojim kvalitetnim radom i projektima, a za koje novčana sredstva ostvaruje izvan institucija lokalne samouprave, još više pomaže uključivanju osoba s invaliditetom u aktivnosti projekata i svakodnevni javni život grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Skupina Pčelice

FOTO Mališani dječjeg vrtića Tratinčica sadnjom cvijeća obilježili Europski tjedan mobilnosti

Mališani iz dječjeg vrtića Tratinčica, u objektu Pčelica sa svojim odgajateljicama i djelatnicima Komunalca obilježili su Europski tjedan mobilnosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti