Uspješno održan Dan otvorenih vrata

07:44h
0

U subotu je u Koprivnici, unatoč kiši i lošem vremenu, održana akcija „Dan otvorenih vrata“ Knjižnice i čitaonice «Fran Galović».

Povodom Europskog tjedna kretanja u 10.00 sati (ispred izloga Knjižnice) otvorena je izložba karikatura «Moj obračun s njima“ Ivana Haramije Hansa. U preventivnoj akciji «Brinimo o zdravlju»  u suradnji s Poliklinikom Ghetaldus Koprivnica besplatno je ispitan vid kod 31 odraslog i djece, a u akciji «Besplatno Vas učlanjujemo» za građane Koprivnice i okolice učlanjeno je 51 dijete i 93 odraslih.

 

Vrhunac je i ove godine bio program za djecu i roditelje pod nazivom “Uberi priču” u suradnji s Autorskom kućom iz Zagreba i Knjižarom Šareni dućan Koprivnica.Nakon zabave s klaunom, književnicom Sanjom Lovrenčić i ilustratoricom Ivanom Guljašević uslijedila je berba slikovnica za malu djecu i predškolce. Bez obzira što to ove godine nije bilo moguće provesti u Gradskom parku zbog lošeg vremena, djeca su u samoj knjižnici i ove godine ubrala stotinjak slikovnica, a poklone su dobila i od knjižare „Šareni dućan“.

čitam...
Loading...